Bestemor Sofie

Med tre sønner i utenriksfart og en fisker hjemme samtidig var det ikke fritt for at det ble litt festing. Min bestemor likte det svært dårlig. Hun var et kristent menneske som var imot alkohol og brennevin. Hun sang ofte en sang som jeg bare husket noen linjer fra. I mange år har jeg tenkt på denne sangen

For en tid tilbake fikk jeg en bunke med sangtekster fra Heidi Soleng. Utklippene var hentet fra bladene Norsk ukeblad og Illustrert. Og der lå sangen: «Hustruens klagesang». En trist vise som gav henne trøst og ro når det sto på som verst.

Ukjent tekstforfatter og melodi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: