Olderdalen barneskole.

År 1955 eller 1956

Bildet viser guttene i klasse 3 eller 4 ved Olderdalen barneskole 1955 eller 56. Hvor jentene har gjort av seg er uklart, kanskje de har gjemt seg bak utedoen til høyre. Fra høyre i fremste rekke står: Oddbjørn Solberg, Per Ola Pedersen, Gunnar Nilsen, Knut Rismo, Einar Monsen, Håkon Bergmo. Bak fra høyre: Olaf Bergheim, Asbjørn Mathisen og Harald Ballovarre. Den nevnte doen i bakgrunnen var nok en kilde til mange episoder av heller tvilsom karakter. Men måtte man så måtte man. Hvis dette var klasse 3 hadde vi Asbjørg Søreng som lærer, i 4. klasse hadde vi den berømmelige Peder Soleng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: