Nordmannvik skole

År 1959 – 60

Skoler legges ned, nå som før. Nordmannvik og Djupvik skolekrets blei slått sammen i 1959, og elevene fra Nordmannvik flyttet til nybygd skole i Djupvik. Her er noen av elevene samla foran skolebussen, som også gikk i lokaltrafikk. Bussjåfør Einar Olsen fra Sørkjosen tok dette fine bildet. For noen år siden ble også Djupvik skole lagt ned…..

Bakerst fra venstre: Steinar Larsen (mitt søskenbarn), Jan Magnus Myhren, Haldor Isaksen, Ivar Isaksen ( har skiftet etternavn nå) og Roald Hjalmarsen(min tremenning). Midterste rekke fra venstre: Sylvi Isaksen ( søster til Haldor), Solveig Eliassen (mi søster), Alma Eliassen ( mitt søskenbarn), Eva Salamonsen. Fremst fra venstre: Tord Pedersen, meg (Martin Eliassen), Evald Ludvigsen. Tror dette er det første året vi gikk på nyskolen i Djupvik, sannsynligvis 1959/60. Jeg tar imidlertid forbehold om årstall. Kan være noe senere. Dette sier Martin Eliassen i en melding til meg. Foto: Roald Hjalmarsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: