Lokalbåten

Lokalbåten Lyngen.

Bygda hadde lokalbåtanløp to ganger i uken. Det var jo en liten begivenhet. Korrespondanse med Tromsø for reisende og varehandel. Det var alltid mye ungdom på kaia. De hadde kiosk ombord, og der fikk en blant annet kjøpt ukeblader.

Det var mye bær i Olderdalen, og vi unger plukket mye bær og solgte på lokalbåtene. Vi hadde lommepenger, men vi ødslet ikke. En gang kjøpte jeg nye, fine sandaler. Jeg møtte Natalie på veien, og hun beundret de fine sandalene jeg hadde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: