Hoppbakke

Hopp

Jeg skal fortelle om da Ragnar bygde stor hoppbakke. Det var i nærheten av Slettveien. Jeg var ikke så gammel da, men var ganske dristig, og kunne hoppe litt i tillegg. Ragnar var en god del eldre enn meg, og var som de fleste interessert i sport. Han satte i gang et prosjekt som antakelig ikke ble fullført.

En kjempestor hoppbakke med høy kul og langt unnarennet. Men hvem skulle prøvehoppe i bakken før den ble sluttført. Jeg var i grunnen ikke nervøs for sånt, og satte utfor. Landet på kulen. God prestasjon bare det. Ingen så det likt å fullføre anlegget, og mer husker ikke jeg.

Et annet hoppminne før 50 tallet er et hopprénn ved Kirkesteinen. Det eneste jeg husker et at Leif Lindvall og Sigmund Sommerbakk var med. Sigmund var fra Målselv, og gift med Hilma. Han hadde sikkert mer erfaring, for hoppsporten var kommet lenger iMålselv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: