Hans Persa

Hans Pedersen hadde flere navn. Vi husker navn som «Hanno» og «Hans Persa» En fargerik person var han…

Skal skrive litt om butikken og post hos Hans Persa. Hans Persa hadde butikk oppfor dampskipskaia. Han var en trivelig mann med godt humør. Butikken var av det gamle slaget. Sirupstønna sto alltid på golvet, og Hans Persa var god i hoderegning. Han førte fingeren nedover regningen, og skrev beløpet. Han hadde også posten. Til et visst klokkeslett delte han ut posten. Folk sto samlet mens han leste opp navn. Vi var jo en stor familie, og han sa prikk når det var post til oss. Når en tenker tilbake så virket folk gladere tross mye arbeid. Mange sleit med dårlig økonomi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: