Asbjørn Iversen

Friidrett.

Da jeg var liten gutt, husker jeg at Asbjørn Iversen hadde en slette like ved huset, et helt treningsanlegg, spesielt for friidrett, blant annet et hoppestativ. Han var jo en atlet, og trente mye for seg sjøl. Han deltok aldri i konkurranser, men jeg tror han hadde bra anlegg for friidrett.

Likedan husker jeg at Håkon Olsen Slettvoll var et langrenns-talent, men de deltok aldri i konkurranser, ingen derfra gjorde det i den tiden. Lå nok litt tilbake på denne tiden. De fleste hadde vel nok med den daglige føda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: