Kurbadet

Hill-Marta Solberg

For ca 7 år siden bodde jeg en tid på Kurbadet. Der ble jeg kjent med broren til Hill Martha Solberg fra Sortland. Som kjent var Hill Martha gift med Solberg fra Kåfjordalen, og hun er kjent fra politikken, blant annet fra Stortinget og fylkesmann i Nordland. Broren til Hill Martha var utdannet kuldetekniker, og han var i sin tid i Olderdalen og jobbet da de bygde Samvirkelaget. På Kurbadet fant jeg ut at uansett hvem en kom i prat med så hadde vi felles kjente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: