Barslett/Soleng/Suleng/ Sommarnes.

Jeg velger å bruke navnet Barslett. Det er det navnet som brukes mest i dag. Navnet illustrerer stedsnavnet på en utmerket måte. Ingen andre plasser i Olderdalen blir så tidlig snøfritt som akkurat her. Navnet Soleng og Suleng kan også brukes. Navnet Sommarnes er et større område som strekker seg fra Barslettbukta til Myrlund båtbyggeri. Om bukta kan man også bruke navnet: Basluokta, Baslettbukta og Bahasluokta (lillebukta). Om nesset brukes navnet Barslettnesset,Basluohnjárga og Pasletniemi. Spennende område som burde vært gransket nærmere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: