Edruskapsnemnda

Edruskapsnemnda.

Edruskapstilhøva i Kåfjord er stort sett som før. Tallet på meldte synes noe høyt sammenlignet med andre kommuner i Troms. Nemnda har i 1962 fått 14 meldinger fra politiet på personer som har fått bot for beruselse. Av disse 14 er 5 meldt for første gang. Nesten 50% av de meldte er i alderen 40-50 år. Det er helst ute på reiser de fleste av de meldte blir tatt for beruselse.

Nemnda har kjøpt inn «Folkets» opplysningsnummer, og delt det ut blant elevene i framhaldsskolen. Den har og kjøpt inn til redusert pris en hel del av «Frisk og edru ungdom» av Bjarne Slapgard. Heftet vil bli sendt til framhaldsskolene, og lærerne anmodet om å bruke det i edruskapsopplæringa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: