1 – A

Redaktør Svein Arild Soleng. Bildet er tatt da jeg ble tildelt Kåfjord kommunes frivillighetspris i 2018

Velkommen til hjemmesida mi: Olderdalen bygdavar.com.

Min store interesse for lokalhistorie har medført at jeg har samlet på gamle stedsnavn, kulturminner, historier og bilder. I hovedsak fra Olderdalen, men også fra andre plasser i nordfylket.

Olderdalen for meg strekker seg fra Nommedalen til Kåfjordbergan.

Noe av dette stoffet publisert jeg på Olderdalen jeger og fiskeforenings(OJF) sin hjemmeside. Når jeg ikke fikk lov til det lenger, startet jeg min egen side.

Det som ikke har vært publisert tidligere har vært lagret i mapper og permer. Mye av dette er andres arbeider, men jeg har kontaktet de fleste og fått lov til å bruke dette. Lene Antonsen er en av dem. Takk til Lene og alle andre som har bidratt. Håper dette fortsatt gjelder.

Håper jeg at hjemmesiden kan være til nytte og inspirasjon for andre som vil fordype seg i lokalhistorien vår. Responsen så langt har vært overveldende. Trodde først det ville være kun nærmeste familie og noen få andre som ville vise interesse. Men, til nå har det vært 45 000 besøkende og 80 000 visninger. I tillegg har det vært mange «godord» på facebook og andre plattformer. Jeg tar gjerne imot bidrag og tips.

En historiker sa engang : «Dess mer man vet, skjønner man kor lite man egentlig vet.«

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: