1 – A

Redaktør Svein Arild Soleng. Bildet er tatt da jeg ble tildelt Kåfjord kommunes frivillighetspris i 2018

Velkommen til hjemmesida mi, bygdavar.com. Min store interesse for lokalhistorie har gjort at jeg gjennom mange år har samlet på stedsnavn, kulturminner og gamle historier fra Olderdalen. En Olderdalen som for meg strekker seg fra Nommedalen til Kåfjordbergan. Noe av dette stoffet har tidligere vært publisert på Olderdalen jeger og fiskeforenings(OJF) hjemmeside. Det som ikke har vært publisert har vært lagret i mapper og permer. En del av dette er andres arbeider. Lene Antonsen er en av dem. Takk til Lene og alle andre som har bidratt. Da jeg administrerte OJF´s sine hjemmesider kontaktet jeg de fleste om lov til å bruke materiale. Håper dette fortsatt gjelder. Videre håper jeg at hjemmesiden kan være til nytte og inspirasjon for andre som vil fordype seg i lokalhistorien vår. Responsen så langt har vært overveldende. Trodde først det ville være kun nærmeste familie og noen få andre som ville vise interesse. Men, til til nå har det vært 20 000 besøkende og 60 000 visninger. I tillegg har det vært mange «godord» på facebook og andre plattformer. Jeg tar gjerne imot bidrag og tips. En historiker sa engang : «Jo mer man vet, skjønner man kor lite man vet.«

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: