Partner KPMG i Norge Gunnar Alskog

Gunnar er leder for KPMGs virksomhet i Nord-Norge. Han har bygd opp forretningsområdet innenfor Lean – prosessforbedring og forretningsutvikling i Norge. Han har vært medforfatter i to bøker, Lean Business, Forretningsplanlegging i 2013 og Lean Business Planning i 2015.

Gunnar er født den 3.mai 1960. Hans mor drev Olderdalen Gjestgiveri og Gunnar måtte tidlig bidra i bedriftens gjøremål. De første årene med å stryke klær, senere var det Gunnar som tok seg av bedriftens regnskap.

Gunnar var glad i idrett, spesielt ski og fotball. Som fotballspiller husker vi han best for hans store engasjement og hans arbeidskapasitet. En utmerket lagspiller som skal ha stor del av æren for Kåfjords fremganger på fotballbanen. Han ble tatt ut på kretslaget og spilte for Kåfjords A-lag i mange år.

Gunnar giftet seg med Heidi i 2001 og de fikk to gutter Morten og Martin. Og de har 3 barnebarn.

Gunnar er en stødig skytter og en god støttespiller for jaktlaget i hjembygda.

Han har alltid vært glad i friluftsliv og vi minnes mange turer på jakt etter stor-røya. Med sitt gode humør er han et naturlig midtpunkt i kameratflokken.

Livet på sjøen har vært hans store lidenskap. Med egen båt har han krysset de fleste hav i Norge.

Etter tre år på økonomilinja på Kongsbakken videregående skole, var Gunnar klar for videre utdannelse. Han ville bli revisor. Fra 1980 -83 gikk han på Nordland Distriktshøgskole og fikk registrert revisor- eksamen. Fra 1983-1988 jobbet han som revisormedarbeider hos Jensen co. I 1985 ble han registrert som revisor.

Fra 1986-1987 gjennomførte han NHH Høyere revisorstudium og i 1987 ble han statsautorisert revisor.

Fra 1988-1989 jobbet han som ass.banksjef i Tromsø Sparebank (28år)

Etter at Tromsø Sparebank og Sparebanken Nord ble tvangsfusjonert i 1989-90 ble han kredittsjef i det som ble til Sparebanken Nord-Norge

I 1990 ble Gunnar ansatt som leder for KPMG i Tromsø med ansvar for å videreutvikle kontoret. Han startet med 4 ansatte. 1993 ble han Partner i KPMG.

https://companiesinc.com/no/start-a-business/partnership/

I 2008 tok han Master i strategi og ledelse. Et BI-studie han gjorde i tillegg til full jobb i KPMG.

Gunnar har vært medlem av konsernledelsen siden 1996. Han har vært regionsleder for ulike distrikter. Leder for KPMG´s satsing på Midle Marked i Europa. Medlem og leder i flere nasjonale og internasjonale grupperinger.

KPMG region Nord har vokst fra 4 ansatte i 1990 til 100 ansatte i dag, med kontorer i Alta, Tromsø, Finnsnes, Bodø og Mo. Omsetningen i Nord-Norge er på ca.140 mill. (2020).

Gunnar har vært medforfatter i to bøker.

Olderdalen er stolt av det Gunnar har fått til. En meget dyktig og flink person med sterk posisjon og autoritet innen faget.

Vi skal «heie» på Gunnar og ønske han lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: