Takk for jobben!

Det er bare å gremmes over at vårt eminente ferjerederi Bjørklid…som har fraktet oss knirkefritt over Lyngen og Ullsfjord i 70 år.. fra nyttår ikke lengre er der for oss…Nye krav til fergene knebler den trofaste sliter…Takk for alle år i uvær og stilla…takk for alle softisan på øverste dekk i barndomsår i solskinn over Lyngen….takk for at dokker laga syssel til en guttepjokk som kunne velge og vrake av utenlandske og norske bilskilt i køa på sommarn…som sirlig blei nedtegna i en gul notisblokk. Eg minnes ennå det spennende da bussferga ankom på fredagan fra byen…mann gikk av huse for å se kæm som kom. Dokker har bragt liv og røre til vår del av verden så lenge eg kan huske. Hamperokken..gamle Jæggevarre og Haalogaland er prentet inn i de flestes sinn. Takk nok en gang til en gammel slitar…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: