Fryseskapet fra Power

Æ bær einnå nag tell Power…selv om fryseskapet er vel i hus…men HØR…Æ bestilte det 12 augusti…og avtalte leveranse 27. augusti…så får æ e-post dagen etter at dem ikkje kan levere da…og via en link måtte æ velge ny dato…av aille datoa så e det KUNS 10. september som e æveilebbel…ALTSÅ næsten en måned etterpå…Så ringe Bring på mandag…ja sist mandag…»Du har et fryseskap som skal leveres på torsdag den 10. sep…men vi har litt knapt med bila da…så kan du ta det skapet på f.k. tirsdag»???…»Æ kuinna faen mæ tatt det skapet dagen etter æ bestilte det»…sier æ…men kom an…tirsdag går helt fint…Klokka 12 e han her…en skjeggat jovial kar med kroppsfasong som ei tomhylsa…han røkke ut skapet og spør…»Kor du skal ha det»…»Æ har jo sagt ved fortauskainten»…»Skjit i det»..kom det..»Vi bær det ijnn»…DET e da æ spør han bringarn fra BRING…»kor ofte e dokker her»???…»Tre ganga i uka» kom det…HMMMMMMM!!!…så æ kuinne altså fått det satans fryseskapet bragt te mæ…tre ganga i uka men der har det altså stått å støva ned i TROMSØ på et lager mens kotelættan har logge på svai i kjøleskapet mett…FØKK PAÅWER!!!…BTW…sjåføren fikk en is fra lillefrysarn…ja dein som e oppe på kjøleskapet…han gjorde jobben sin og vel så det…men POWER…ikkje tell å stole på…med leveranse..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: