Smeden – Lars

En av mine avdøde onkler……Lars…tror Jan Lindvall eller Svein Soleng er rettmessige eiere av bildet–.men skjit i det..Han var en eiendommelig skapning…snill som dagen var lang og ga oss tobakk for nytelse da man var 14 år…Han reparerte det meste i smia sin..som einnå den dag i dag står..på samme plassen…Mangla han nokka så laga han det..Gamlingen…ja min far… sa at han er en hælvetes einne som ikke har vorre lengre fra bygda enn Dorronelva…for uinnvidde så er den unifær en kilometer nord for Olderdalen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: