Trykkbølgebehandling!!!!..

«ondt skal ondt fordrive…»

Ondt skal ondt fordrive heter det…men hør!!!!…Æ har vansirets siden før jul med betennelse i begge skuldran…i den høyre ga det sa etter jul men i den andre høyre så utarta d sæ tell det dobbelte av verre….tifoilldig…Så fikk æ nyss om at i Reisa var d en psykopat som kuinne mishaindle mæ om æ no kuinne vrænge pængboka og betale for spasen. Æ fikk time selv om no ordrebøkern var foill tell langt ut i junien..TRØKKBØLGEBEHAINNDLING!!!!…antagelig oppfuinnen av noen gestapista før dæm forlot lainnet i fæmogførti. «Lægg dæ ner hær…på rygg»…kommanderte han…æ hadde så oint at æ ikke sku ha fått klæren av mæ…Æ ønka mæ bare han rørte skuldra…men trur dokker faen ikke han sætte torturvåpenet sitt…en slaghammer med 6 bars kraft direkte mot det onde punkt og hamra laus…æ ropte som en førstegangsfødende…tell lita nøtte..Vel ferdigsa han.»Kom igjen om ei uka»…sa han så får du neste dose…mens han hæspa på sæ SS-uniformen og gjorde sæ klar for neste dont…Æ KRUE!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: