Lilledalen / Giilavárri/ Nordmannviktind

Toppen av Nordmannviktind. I forkant ses Giilavárre
Varden på Nordmannviktind

Jeg velger å slå disse stiene sammen i en felles presentasjon. De har de samme utfordringer. Det er flotte turer alle tre, men stiene er tildels dårlig merket og snuplassen som i dag brukes til parkering skaper problemer. Disse problemene skyldes i hovedsak anleggsvirksomhet i forbindelse med bygging av en stor skredvoll. Alle stiene starter fra parkeringplassen ved idrettshallen i Olderdalen sentrum. Følg Øverveien nordover. Etter ca. 200 meter tas til høyre – inn Lindvallvegen. Etter ca.50 meter tas det til venstre inn Rismoveien. Fortsett til enden av vegen til dere kommer til en snuplass. Stien starter ved et skilt merket «Nordmannviktinden». Følg stien langs gjerdet, ta til venstre i øvre hjørne av gjerdet, og gå til skiltene merket «Lilledalen» og «Giilavarri». Følg stien opp til høyde 383 som er varden i Lilledalen. Herfra følges godt oppgått sti på høyre side av Doronelva.

Fra Lilledalen er det mulig å fortsette til Nordmannviktind(1355moh) og Giilavárri (1163moh.)

Montering av sittegruppe på platået i Lilledalen. Her er også turboksen.

Nordmannviktind kan være krevende. Må regne med 6- 7 timer.

Giilavárri 4 timer.

Lilledalen 1 time.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: