År 2022 var frivillighetens år.

I 40 år har jeg drevet frivillig arbeid. Først som trener i aldersbestemte klasser i Idrettsforeningen Fløya. Deretter som tilrettelegger for friluftsliv. Og de siste årene som redaktør for min egen hjemmeside, bygdavar.com. Ei hjemmeside som i hovedsak prøver å ta vare på kulturen og lokalhistorien vår. Noen priser og mye ros har det blitt underveis, men at jeg skulle få et avsnitt i boka til Truls Svendsen hadde jeg aldri drømt om. Det satte jeg umåtelig stor pris på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: