Trollvik skole 1962

Bakerst fra venstre: Asbjørn Hansen, Roald Pedersen, Åshild Rundberg, Nils Samuelsen, Sigfred Elvenes, Randi Berg, Erna Ballovarre, Bjørg Bjerkeli, Asbjørg Pedersen, Synnøve Myrberg, Per Asplund, Ingjerd Berg. Midterste rekke fra venstre: Klara H, Arne Mikkelsen, Vigdis Moberg, Marit Rundberg, Osvald Rundberg, Ingerd Larsen, Anne Hansen, Åse Bjerkeli. Foran fra venstre: Randi K ,May L Myrhaug, Alf Hasselberg, Ørnulf Grønnvoll, Ellinor Olsborg, Eldbjørg på Steinnes. Fødselsår 1948-49.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: