Djupvik skole

7.klasse

Navn på lærer og elever. Lærer Martin Nygård. Bak fra venstre: Karin Johansen, N 7, Toril Olsen, D7, Erling Johansen,N7, Odd Arvid Nilsen,N6, Asmund Eliassen, N7, Jan Erik Strømsvåg, N6, Gunnar Lauritz Pedersen, N7, Johan Nilsen, D6, Ole Jensen, D7, Knut Berg, N 6, Helge Nilsen, D7.

Foran fra venstre: Steinar Jensen, D5*, Per Wik, D6, Gerd Salamonsen, D7, Helge Iversen, D7, Åshild Pedersen, N6, Harald Mikkelsen, D7, Inge N. Salamonsen, D6, Magne Olav Eliassen, N6, Hermod Johansen, D6.

* Steinar Jensen var så flink at han fikk lov å gå sammen med oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: