Djupvik skole

3.klasse 1964

 Bak fra venstre: Svein Salamonsen, Ingar Hugo Lyngmo, Odd Ivar Johansen, Trygve Iversen, Finn Ludvigsen, Reidar Eliassen, Bjørnar Larsen, Rolf Larsen, Arvid Eriksen, Sigmund Jensen og Per Pedersen (min bror). Nå kommer jentene! Fra venstre:De tre bak er Anna Paulsen, Ninni Haug, og Audhild Hjalmarsen. Foran dem: Karin Bråthen, Solveig Jensen, Oddrun Olsen, Sigrid Jensen, Anne Lise Larsen, Sidsel Nilsen, Sissel Marie Simonsen, Kari Wik, Marit Eriksen, Kari Pedersen (meg) og Åse Salamonsen. Etternavnene er de vi hadde på dette tidspunktet. Lærerne Einar Storslett og Ole Christian Lindkvist. Tekst: Karin Pedersen Winterseth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: