Framhaldsskole-treff

Framhaldsskoletreff sommeren 1994 (tror jeg det var, de som husker bedre må korrigere meg). Altså 40 år (?) etter at vi forlot skolepultene våre på Trollvik skole. Læreren vår den gang, Kåre Martinussen, står bak og holder et våkent øye med podene sine. Bildet er tatt utafor Alskogs Gjestgiveri i Olderdalen for vi skiltes etter en busstur Olderdalen- Holmen-Kåfjorddalen-Trollvik skole-Olderdalen, og bevertning på Alskog. Fotograf var vår bussjåfør, Peder Skogvang. Som vi husker fra et tidligere bilde på denne sida av framhaldsskoleelevene ved Trollvik i 1952-53 var vi da 26 stykker til sammen, mens vi her er bare 12 stykker. Det passa dessverre ikke for alle å delta. 

Foran f.v.: Emil Rydningen, T. Lyngstad, Jenny Knutsen og Aslaug (Henriksen) Moen. Bak f.v.: Liv Hansen (Kristiansen), Lilleba ? (Lindvall), Bjarne Larsen, Asmund Bergmo, Henny Johansen, Torgunn Knudsen (Olderdal), Selma Nyvoll (Knutsen), og Sigurd Andersen. Og det ser ut som jentene og guttene er blitt voksne nå. Foto: Torleif Lyngstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: