Olderdalen skole

4. klasse 1961 – 62

Bakerst fra venstre; Svein Henriksen, Øystein Soleng, Hjalmar Lyngmo, Bjarne Olsen, Torstein Søreng, Geir Soleng, Haldor Lyngmo, Jan Erik Isaksen, Finn Are Søberg. Foran fra venstre ; Kitty Mathisen ( har visstnok byttet navn)Toril Nilsen, Inger Lise Molund, Eva Bergmo, Gerd Berg-Andersen og Maren Eriksen. Svein, Geir, Toril og Inger Lise er døde, Finn vet jeg ikke noe om, ellers tror jeg vi andre «henger»med, sier Gerd Berg Andersen som er bildets eier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: