Olderdalen skole

År1956.

«På skolen 1956» Bildet er fra den såkalte storskolen i Olderdalen. Kjenner noen. Venstre bak; Kirsten Brandser Kristiansen. Petter Ola Bergmo lengst til høyre bak. Midterste rekke nummer to fra venstre Unni Soleng og Oddbjørg Ballovarre, Dagfinn Johnsen og helt til høyre med v-genser Reidulf Larsen. Første rekke fra venstre; Terje Solberg. Liggende i fanget på damene, Alf Albrigtsen. Kan være Ivar Albrigtsen foran til høyre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: