Eit ord

Under korona’en 2020

Amatørens trøstetegning. Flere enn meg begynner å bli sånn passe lei og oppgitt over en, på mange måter utfordrende vinter. Det hagler med dårlige nyheter i media om stengte vinterveier og koronasmitte. Til trøst fant jeg fram gebursdagsgaven fra mine to barnebarn. Fikk den i vinter fra Albert og Edvard, med gode ønsker. Det dreier seg om «Vakraste dikt» av Olav H. Hauge. Jeg kjente ikke fra før særlig til denne lyrikeren, – desto finere synes jeg diktene til denne ordkunstneren var. Hobbyillustratøren går i snefokket for tiden og drømmer om augustdager på fjellet etter fisk og multebær. Derfor synes jeg at diktet «Eit ord» – muligens i overført betydning – var på sin plass når jeg skulle trøste meg sjøl med blyant og farger på arbeidsbordet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: