Gavtavárri/Kauttavaara 1196 moh.

Det sies at det norske navnet er Koftefjell, men de lærde strides.. Jeg anbefaler imidlertid en fjelltur til Gavtavárri. Nydelig fjellterreng som tar dere opp i 1200 meters høyde. Lenger inne på Gavtavárri-platået finnes flere topper på over 1200 meter. På ca.1150 meter kan man drikke vann fra en vannkilde. Nydelig kaldt vann- rett opp av bakken. Fra Gavtavárri kan man se helt til Brynilden i Finnmark. Brynilden er Finnmarks vestligste punkt.

Varder på toppen av Gavtavárri
Gavtavárri sett fra Giilavárri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: