Vaskebrett

Ravn Thorvaldsen skriver:

Datidens «vaskemaskin»..eg huske modern stod i kjellarn og fyrte i ovnen der en heil dag og kokte vann i store kasserolla for klesvask. Å kor ho skrubba og banka og gnikka på det fordømrade brettet..bremsespor og gulna armkroka blei krittkvit igjen..og ut bar det til tørking uansett om det var 20 minusgrader eller knallsol på sommarn..eg huske enkelte ganga på vinteren så måtte ho brekke laken og klær ned fra snora..og bestandig i barnævva..ja by et sånt arbeid til noen i dag..så får du pinade lensmainn på døra..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: