«Skredderen»

«Skredderen» eller Peder Olsen som han het var bror til Erik Olsen, Ole Olsen, Henrik Olsen osv. Peder hadde et medfødt funksjonshemmet, men han klarte seg godt. Han bodde på «bakken » på Soleng der han drev som skredder og kjøpmann. Kjøpte inn stoff som han sydde etter mål til folk. Jens Johansen forteller i et intervju at det var «skredderen»som sydde konfirmasjonsdressen hans. Peder kjøpte inn nødvendighetsvarer som mel, sukker osv. og solgte det videre med en liten fortjeneste.

Eneste bildet jeg har sett av skredderen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: