Båter i Olderdalen

I Olderdalen var det registrert 9 motorbåter i 1955-1956

MS «Klara» – 47fot – Bolin – 30 – Henrik Albrigtsen m/flere. MÅ «Flint» – 20fot – Stord – 3 – Olav Bergheim. MKR «Prøven» – 47,4fot – Vold – 30 – Ole L. Olsen m/flere. MS «Brott» – 35,7fot – Heim – 25 – Einar Eriksen. MK «Friggmor» – 26fot – Leva – 10 – Emil Stefanussen m/flere. MÅ «Rigmor» – 22fot – Rapp – 7 – Peder O. Hansen. MS «Fremtid» – 46fot – Wich – 25 – Peder M. Pedersen m/flere. MÅ «Alken» – 19,5fot – Stord – 3 – Olav Eriksen. MÅ «Bratt» – 20fot – Marn – 5 – Sigfr.Sivertsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: