Olderdalen rundt

Olderdalen fra 1940
Rundløype med start fra idrettshallen. Vi har laget et strava-segment med start fra parkeringsplassen ved idrettsplassen.

https://www.terrengsykkel.no/sykkeltrening/strava/10-ting-du-maa-vite-om-strava

Som navnet sier er det en rundløype som starter ved idrettshallen i Olderdalen sentrum og avslutter på samme sted. Olderdalen rundt er en «signatursti» der vi har: 1) Skiltet på tre språk 2) Opplysningsskilt om plante, dyre og fugleliv i dalen 3) Opplysningsskilt om sti-nettverket i dalen. Foranledningen. 4) Opplysningsskilt om kirka og kirkegården 5) Vi ønsker på sikt å tilrettelegge for terrengsykling. 6) Vi har laget et strava segment der det er mulig å konkurrere mot andre strava -deltagere.

Langs stien finnes sittegrupper, benker og opplysningsskilt. Etter 1 km er det kommet opp en gapahuk ved den gamle fiskeplassen Savvan. Stien er på ca. 8 km og fast på Utinord programmet. Et strava-segment gjør det også mulig å konkurrere med andre stravadeltagere.

Stien går ved siden av Melenmyra

Sommeren 2020 møtte jeg et par fra Halden på Norgesferie. De hadde planlagt ferien veldig nøye, og satt opp steder de ville besøke. På lista sto Olderdalen rundt. Jeg spurte hvorfor? Nei, hørtes spennende ut…

Fugler og dyr du kan møte langs stien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: