Stefanus og Ole Andersen

Da Stefanus Pettersen og Ole Andersen (Flynder Ola) var ca 90 år, rodde de en tid fiske i samme båt. Etter det jeg husker var de avbildet i Nordlys. Det ble sagt at Stefanus satt i framskottet og drakk nafta, mens Ole Andersen satt i bakskottet og tok en dram. Ole Andersen hadde alle tenner i behold, uten å ha pusset dem. Han var aldri syk, men da han ble syk, så døde han. De var begge fisker og småbruker, et yrke som var vanlig på den tiden. De hadde ikke så store fordringer, men levde et godt liv.

Da Stefanus fisket alene, ga han fisken til naboene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: