Tannpine

Å få tannpine var ikke så enkelt før i tiden. Husker en gang jeg fikk kraftig tannpine, og måtte med lokalbåt til Tromsø. Hans Vannbakken klistret et plaster på kinnet før jeg for. Ingrid var med meg, og vi var innom mange steder, blant annet på Arnøya før vi kom til Tromsø om morgenen. Da var det å få trukket ut en tann hos tannlege.

Emilie, en eldre søster, jobbet på Promenaden kafé. Vi gikk dit, og gjorde som vi ikke kjente noen. Emilie ble bra forfær da hun så oss. Vi ble med til hybelen hennes. Et lite rom i nærheten av kinoen. Hun hadde ikke lov å ha kokeplate på rommet. Hun trakk fram en under senga, og kokte kaffe. Det var en lang tur med lokalbåt for å komme til tannlege.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: