Meg

Jeg ble født den 28.april 1947 hjemme hos mine mormor og morfar på Molund. Der tilbrakte jeg også mine første leveår. Etter hvert flyttet jeg til Soleng som ligger 1 km sør for Olderdalen sentrum.

Allerede i barneårene utviklet jeg stor interesse for idrett og friluftsliv. Denne interessen har vært en stor del av mitt liv. De siste ti årene har jeg brukt mye av tiden min for å tilrettelegge for andre.

De siste årene har jeg også reist mye i inn og utland. Det har gitt meg opplevelser og minner for livet.

Jeg har også utviklet stor interesse for lokalhistorie. En interesse som sikkert har vært der hele tiden, men som har blomstret skikkelig med alderen. Stedsnavn, kulturminner, mennesker og miljø betyr mye for meg.

17 årige Svein Arild Soleng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: