Meg

Jeg ble født den 28.april 1947 hjemme hos mine mormor og morfar på Molund. Der tilbrakte jeg også mine første leveår. Etter hvert flyttet jeg til Soleng som ligger 1 km fra Olderdalen sentrum.

Allerede i barneårene utviklet jeg stor interesse for idrett og friluftsliv. Denne interessen har vært stor del av livet mitt. Fortsatt dyrker jeg interessen med stor iver. De siste ti årene har brukt mye tid for å tilrettelegge for andre,

Etter at man har fått bedre økonomi har også reiser i inn og utland tatt mye av min tid. Det har gitt meg opplevelser og minner man ser tilbake på med stor glede.

Jeg har også utviklet stor interesse for lokalhistorie. En interesse som sikkert har vært der hele tiden og har utviklet seg gradvis med alderen. Stedsnavn, kulturminner, mennesker og miljø betyr mye for meg.

17 årige Svein Arild Soleng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: