Nommedalselva

Nommedalselva har vært svart viktig for menneskene i området. En sikker vannkilde, spesielt i vinterhalvåret, når andre vannkilder i nærheten sviktet. Eller i nyere dato når frosne vannrør tvang folk til å benytte seg av elva. I sommerhalvåret brukte familier elva til å vaske klær og skylle tøy. Kåfjord kommune har brukt Nommedalselva som vannkilde, men i dag er alle knyttet til det samme kommunale vannverket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: