Tang og steinøks

Tang og «Øksa» ble funnet i en gammel tufte-området på Soleng, som nå er pløyd til potetland. «Øksa» er litt skadet. Kan se ut som det har vært festet et skaft i enden. Tanga med splittet handtak er spesiell. Funnstedet og gjenstandene er registrert som kulturminner. Jeg har kontaktet Tromsø museum, de sier det er vanskelig å vurdere «øksa» så lenge de fysisk ikke har sett den. Tanga er nok ikke så veldig gammel, sier dem. Eier Bernt Pedersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: